Vandaag geopend van 10:00 tot 21:00 uur
 1. Openingstijden
 2. MaandagGesloten
 3. Dinsdag10:00 / 18:00
 4. Woensdag10:00 / 18:00
 5. Donderdag10:00 / 18:00
 6. Vrijdag (koopavond)10:00 / 21:00
 7. Zaterdag10:00 / 17:00
 8. ZondagGesloten
Winkelimpressie van Vriese Music Palace
 Bestellingen vanaf €50,
gratis verzending
 3000m2 muziekinspiratie,
altijd deskundig advies
 Voor 18:00 besteld,
morgen in huis
 onze vermelding op www.keurmerk.info
0
Subtotaal: € 0,00

Digitale Piano

De digitale piano is de elektrische versie van de authentieke akoestische piano en bootst deze zowel klankmatig als fysiek na. De populariteit van de digitale piano is in de afgelopen jaren flink gestegen en steeds meer pianisten ervaren de voordelen van dit veelzijdige instrument: een digitale piano is goedkoper dan een akoestische piano, makkelijker te verplaatsen, biedt jou veel meer mogelijkheden wat betreft klank e.d. en hoeft bovendien nooit gestemd te worden. De huidige technieken van de muziekindustrie maken het mogelijk dat het spelgevoel van de meeste digitale piano's identiek is aan die van een akoestische piano. De digitale piano's van Kawai zijn bijvoorbeeld uitgerust met Grand Feel klaviermechaniek en Ivory Touch toetsenbeleg. Andere topmerken maken ook gebruik van gewogen toetsen en diverse andere technische snufjes voor een geweldige, akoestische spelbeleving. 

Veelzijdig

De digitale piano biedt jou een breed scala aan mogelijkheden. Met de meeste digitale piano's ben jij eenvoudig in staat om jouw muziekspel op te nemen, af te spelen en aan te passen. De diverse voorgeprogrammeerde sounds, samples en ritmes zorgen ervoor dat jij jouw digitale piano voor elke gelegenheid anders kunt instellen. Een ingebouwd metronoom zorgt voor het strakke tempo en met de slimme oefenfuncties leer jij binnen een paar stappen de fijne kneepjes van het pianospelen. Het geluid van een digitale piano wordt geproduceerd door ingebouwde speakers. Het geluid, dat deze luidsprekers produceren, kan via een line-out van de digitale piano naar een extern audioapparaat worden gezonden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mengpaneel of opnameapparatuur.

Beginner 

De digitale piano wordt door beginners vaak verkozen boven de akoestische piano. Dit heeft te maken met de mogelijkheid van de digitale piano om een koptelefoon aan te sluiten. Zo kun jij als beginnend pianist zo vaak oefenen als jij maar wilt, zonder dat jouw ouders of buren last hebben van het geluid. Vriese Music Palace heeft veel contacten met muziekscholen uit de omgeving en weet daarom exact wat de eisen zijn van de ideale digitale piano, zodat jij vanaf jouw eerste pianoles kan profiteren van de allerbeste kwaliteit en speelcomfort. 

Persoonlijk

Ben jij als ervaren pianist op zoek naar een volle, romantische klank of juist naar een helder en levendig geluid? En speel jij vaker op het podium of in de studio? Vriese Music Palace heeft, dankzij haar uitgebreide aanbod, altijd een digitale piano, die perfect aansluit op al jouw persoonlijke wensen. Onze (digitale) pianospecialisten helpen jou graag met het vergelijken van diverse digitale piano's en geven jou altijd het beste deskundige advies.

Kwaliteit

Mankeert er iets aan jouw digitale piano? Neem gerust contact met ons op. Piepende pedalen, klemmende toetsen en andere kwaaltjes worden snel verholpen door onze (digitale) pianotechnici. Deze professionals zijn betrouwbaar, voordelig en bovendien zeer kundig. Zij garanderen jou hun gekwalificeerde expertise. Al onze pianotechnici zijn aangesloten bij de VvPN (Vereniging voor Pianotechnici Nederland).

Verhuur

Voor zeer uiteenlopende gelegenheden leveren wij voor een dag(deel), een weekend of meerdere dagen de ideale digitale piano. Denk bijvoorbeeld aan een receptie, een feestelijke opening van een bedrijf of een bijzondere gelegenheid in een schouwburg, theater, crematorium of kerk. Een digitale piano zorgt hierbij voor de nodige sfeer. Muziek zegt vaak meer dan woorden! Wij brengen deze digitale piano graag voor jou naar de betreffende locatie.

Dealer

Voorbeelden van grote digitale pianobouwers zijn Kawai, Korg, Roland, Steinbeck en Yamaha. En Vriese Music Palace is dealer van al deze topmerken! Bekijk hier het uitgebreide aanbod van Vriese Music Palace online of kom langs in onze winkel in Doetinchem. Op de tweede etage van dit bijzondere pand kijk jij je ogen uit! Ook voor ons ruime aanbod akoestische piano'svleugelsstage piano's en piano accessoires ben jij hier van harte welkom.

Garantie

Op al onze digitale piano's ontvang jij 3 jaar garantie en bovendien de allerbeste service voor onbepaalde tijd!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Yamaha CVP-601PE Digitale Piano Hoogglans Zwart
Levertijd 2-5 dagen Yamaha CVP-601PE Digitale Piano Hoogglans Zwart
€ 2.999,00
Toevoegen
Yamaha YDP-162C Digitale Piano Cherry
Levertijd 2-5 dagen Yamaha YDP-162C Digitale Piano Cherry
€ 1.059,00
Toevoegen
Yamaha YDP-162R Digitale Piano Rosewood
Levertijd 2-5 dagen Yamaha YDP-162R Digitale Piano Rosewood
€ 1.059,00
Toevoegen
Yamaha CVP-609B Digitale Piano Zwart
Levertijd 2-5 dagen Yamaha CVP-609B Digitale Piano Zwart
€ 7.459,00
Toevoegen
Yamaha L-255B standaard voor de P-255 digitale piano (zwart)
Direct leverbaar De L-255B standaard voor de P-255 digitale piano is een prachtig design meubel voor bij de digitale piano.
€ 148,00
Toevoegen
Yamaha L-255WH standaard voor de P-255 digitale piano (wit)
Levertijd 2-5 dagen De L-255WH standaard voor de P-255 digitale piano (wit) is een prachtig design meubel voor bij de digitale piano.
€ 148,00
Toevoegen
Yamaha LP-255B tri-pedal voor de Digitale Piano P-255 (zwart)
Direct leverbaar De LP-255B tri-pedal bestaat uit 3 pedalen die nodig zijn om hoge en lage tonen te laten doorklinken.
€ 67,00
Toevoegen
Roland HP-504 BK Digitale Piano
Levertijd 2-5 dagen

De Roland HP504 BK digitale piano voor een optimale klankweergave, met Dynamische Harmonic functie, drukpunt en Ivory Feel is deze Piano de instrument die u zoekt voor een nog betere geluidsfrequentie en nog meer plezier !

€ 1.613,00
Toevoegen

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Onze diensten
Piano verhuizen
Piano verhuizen?

Onze eigen bezorgdienst staat borg voor een zorgvuldig transport van uw piano als u gaat verhuizen.

Piano verhuizen
Instrumenten verhuur
Instrument huren?

Voor zeer uiteenlopende gelegenheden leveren wij een perfect gestemde piano of vleugel voor een dag(deel), een weekend of meerdere dagen.

Instrumenten verhuur
Piano/vleugel stemmen
Piano stemmen?

Is uw piano of vleugel vals en zoekt u een betrouwbare en voordelige pianostemmer? Klemmende toetsen, pedalen die piepen? Wij stemmen uw piano.

Piano/vleugel stemmen